POJAVILA SE FOTKA KEJT MIDLTON, VILIJAMA I NJEGOVE LJUBAVNICE! Neprijatnost na vrhuncu, princezin pogled sve govori!
Foto: Profimedia

Svetski mediji bruje o prevari princa, a budućeg kralja, Vilijama, a kao navodna ljubavnica spominje se porodična prijateljica, markiza od Čolmondelija, Rouz Hanberi, inače bliska prijateljica njega i Kejt Midlton.

Oni su u više navrata prisustvovali istim događajima, a sa jednog od tih pojavile su se fotografije na društvenoj mreži Iks.

U pitanju je koktel povodom svečanosti Fondacije Hauton Hol, fotografije datiraju iz 2016. godine, a prikazane su Kejt i Rouz zajedno, dok na jednoj čak i Vilijam stoji između njih.

 

 

Osmesi nisu izostali, iako se, tvrde mnogi, iza kulisa odvijala prava drama. Prikazana je Kejt kako razgovara sa Vilijamovom navodnom ljubavnicom Rouz Hanberi. Međutim, na drugim fotografijama sa istog događaja koje su objavljene vidi se Kejt kako stoji između Vilijama i Rouz. Ovde su zabeleženi pogledi koji brinu mnoge.

Naime, Kejt sa poluosmehom gleda u Rouz, dok ona čvrsto drži čašu u ruci i čini se da gleda u pod - sve kako bi izbegla Kejtin pogled, komentari su mnogih. Za to vreme, princ Vilijam sa čudnim izrazom lica gleda u obe.

I dalje je misterija šta se zapravo dešavalo na tim događajima, kao i da li su ovo samo spekulacije ili istina, a mnogi nestanak Kejt Midlton iz javnosti povezuju sa aferom koja potresa kraljevsku porodicu.

Podsetimo, Kejt Midlton prvi put je viđena u javnosti nakon operacije abdomena i skandala koji je izvazvala fotošopirana fotografija, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
bebba

18.03.2024 22:08

Na toj slici i Kejt i Vilijam gledaju nekog , ko se nalazi polulevo. Piloti bi rekli pogled na 7 ili 8 sati.