Tejlor
Foto: Profimedia/BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Navodni progonitelj Tejlor Svift uhapšen je ispred njenog stana u Njujorku i odveden sa lisicama nakon što je "pokušao da uđe u njenu zgradu", piše Dejli mejl. Sve se odigralo u subotu ujutru.

Čoveka čupave kose, koga je policija na licu mesta zvala "David", uhvaćen je nakon neuspelog pokušaja da uđe u zgradu.

Bio je odeven u žute pantalone, krem duksericu i tamnoplavi kaput, a navodno je virio u Sviftovo predvorje pre nego što je završio u lisicama.

Ovo nije prvi put da je Sviftova zapala za oko preterano željnim obožavaocima, sa nizom progonitelja u njenoj istoriji. Svift je poslednji put primećena u Njujorku u četvrtak, gde je imala snimanje. Sviftin dom na Menhetnu postao je uobičajeno mesto susreta njenih najvatrenijih obožavalaca, koji često kampuju u nadi da će baciti pogled na svog omiljenog umetnika.

Ali njen status megazvezde je takođe privukao dosta navalentnih pristalica.

U maju 2023. navodni progonitelj Mičel Tebel (36) iz Indijane, uhapšen je nakon što je posetio njen dom u Nešvilu, nakon niza bizarnih ludorija.

Policija je saopštila da je poslao slike oružja članovima Sviftovog tima preteći da će ih 'uništiti', pre nego što je ostavio poruku u kojoj je rekao da je on njena 'srodna duša' i da je on jedini koji može da je obezbedi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading