Kevin Spejsi
Foto: Alo/Profimedia

Holivudska zvezda Kevin Spejsi našao se pred sudom za 12 seksualnih prestupa protiv četvorice muškaraca.

Naime, suđenje je uveliko u toku, a danas, tokom trećeg dana, pušten je snimak neimenovanog muškarca tokom razgovora sa policijom, na kom se čuje kako on izjavljuje da ga je glumac, navodno, dva puta poljubio u jednom pabu, a spominje se i hvatanje za intimne delove tela.

Kevin Spejsi

Profimedia

 

Kako se dalje, moglo čuti na snimku, prenose strani mediji, muškarac je objasnio da je radio u kafiću kada je Spejsi ušao, seo pored njega na sofu i predstavio se.

On je rekao glumcu da se sastaje sa prijateljima u drugom pabu nakon što završi sa poslom, na šta mu je on navodno odgovorio: "Kul, možda te vidim tamo".

Kada je stigao u pab, muškarac je čuo Spejsija kako ga doziva, međutim, do kontakta je došlo tek kada je otišao do ormarića gde mu je stajao kaput. Tamo ga je Spejsi, navodno, zagrlio.

"U tom trenutku me je dva puta poljubio u vrat i uhvatio me za međunožje. Dvaput mi je rekao "Budi kul, budi kul" , tvrdi muškarac.

On je dodao i da je glumca odgurnuo nakon čega mu je rekao da "ne igra za taj tim".

Nakon toga je Spejsi navodno izašao iz prostorije uspaničeno.

Podsetimo, sud u Southvarku će saslušati optužbe iz 2001. do 2013. godine.

Glumac se u januaru izjasnio da nije kriv po tri tačke optužnice za uznemiravanje, tri tačke za seksualni napad i jednu tačku za navođenje osobe da se upusti u seksualnu aktivnost bez pristanka.

Dvostruki dobitnik Oskara je ranije ove godine već odbacio četiri optužbe za seksualni napad i jednu tačku za navođenje osobe da se uključi u penetrativnu seksualnu aktivnost bez pristanka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading