kevin spejsi
Foto: Alo/Alo

Suđenje Kevinu Spejsiju zbog 12 seksualnih prestupa uveliko traje u Londonu, a tokom trećeg dana sudu je predočeno svedočenje muškarca kojeg je holivudski glumac navodno napastvovao u jednom pabu.

U snimku izjave koja je puštena na sudu čuje se razgovor neimenovanog muškarca policijom u kojem je izjavio da ga je glumac, navodno, dva puta poljubio u jednom pabu, a potom ga je uhvatio i za intiman deo tela.

Muškarac je objasnio da je radio u kafiću kada je Spejsi ušao, seo pored njega na sofu i predstavio se.

On je rekao glumcu da se sastaje sa prijateljima u drugom pabu nakon što završi sa poslom, na šta mu je Spejsi navodno odgovorio: „Kul, možda te vidim tamo“.

Kada je stigao u pab, muškarac je čuo Spejsija kako ga doziva, međutim, do kontakta je došlo tek kada je otišao do ormarića gde mu je stajao kaput. Tamo ga je Spejsi, navodno, zagrlio.

- U tom trenutku me je dva puta poljubio u vrat i uhvatio me za međunožje. Dvaput mi je rekao: „Budi kul, budi kul“ - tvrdi muškarac.

On je dodao i da je glumca odgurnuo nakon čega mu je rekao da „ne igra za taj tim“. Nakon toga je Spejsi navodno izašao iz prostorije uspaničeno.

Podsetimo, sud u Sautvarku će saslušati optužbe iz 2001. do 2013. godine, a Spejsi se u januaru izjasnio da nije kriv po tri tačke optužnice za uznemiravanje, tri tačke za seksualni napad i po jednu tačku za navođenje osobe da se upusti u seksualnu aktivnost bez pristanka. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading