Sale i Jovana
Alo.rs/G.T.
Sale i Jovana

Alo.rs/G.T.

Sale i Jovana, Foto: Alo.rs/G.T.

Pevač "Tropiko benda", Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, jedna je od velikih zvezda na našim prostorima. Njegovi nastupi su uvek rado posećeni, a devojčice otkidaju za njim.

PROČITAJTE JOŠ:

 

* Jovana i Sale su u braku 9 godina

* Popularni par ima dvoje dece

* Jovana je 2010. učestvovala u rijalitiju Farma

Međutim, on na to ne obraća puno pažnje, jer je već godinama u skladnom braku sa suprugom i koleginicom, Jovanom Pajić. Bračni par ima dvoje dece i nemamo često priliku da ih u javnosti vidimo zajedno.

Međutim, danas smo Saleta i Jovanu uhvatili u jednom prestoničkom kafiću pored reke kako uživaju i ćaskaju sa svojim prijateljima.

Sale i Jovana

Alo.rs/G.T.

Sale i Jovana, Foto: Alo.rs/G.T.

Kako se može primetiti, njih dvoje su bili u veoma dobrom raspoloženju, pogotov Jovana, koja se smejala na sav glas, pa je očigledno u njihovom braku sve u najboljem redu. 

Vuk Kostić izgubio život zbog "Tropico benda" i Dženana Lončarevića

AUTOR: O.K. DATUM I VREME: 19.04.2018. 15:13 - 19.04.2018. 15:54 Nakon nekoliko godina od više nego uspešne saradnje na duetskoj pesmi, "Tropico bend" i Dženan Lonačarević rešili su da ponovo obraduju svoju publiku i predstavili su drugu po redu, zajedničku numeru "Sinovi tame" Dženan Lončarević i Aleksandar Cvetković, Foto: Promo Kako je naime, pesma "Veruj bratu", koju su poznati muzicari snimili pre sedam godina, postala jedna od najslušanijih u protekloj deceniji, Dženan i Tropikalci nisu mnogo razmišljali kada im je Dragan Brajović Braja ponudio tekst za još jedan duet.

Pogledajte BONUS video: 

INSTA PROVOKATOR Naterali smo Milicu Pavlović da odgovori na najprovokativniji komentar