Dženan Lončarević i Aleksandar Cvetković
Promo
Dženan Lončarević i Aleksandar Cvetković

Promo

Dženan Lončarević i Aleksandar Cvetković, Foto: Promo

Kako je naime, pesma "Veruj bratu", koju su poznati muzicari snimili pre sedam godina, postala jedna od najslušanijih u protekloj deceniji, Dženan i Tropikalci nisu mnogo razmišljali kada im je Dragan Brajović Braja ponudio tekst za još jedan duet.

- Kad imate tu sreću da u poslu kojim se bavite nađete dobrog prijatelja, pa još sjajnog muzičara, onda sa zadovoljstvom ulazite u zajednički rad -  kaže Sale, dodajući da je jedva čekao premijeru njihove pesme.

Ni Dženan ništa manje nije nestrpljiv kada je reč o sudu publike:

Dženan Lončarević i Sale Tropiko

Alo!/Vladimir Marković

Dženan Lončarević i Sale Tropiko, Foto: Alo!/Vladimir Marković

- Mnogo truda, ozbiljnog studijskog rada i ljubavi uloženo je u ovu pesmu. Nismo je snimili tek tako i reda radi. Zbog toga verujem da će naša publika i ovog puta znati da nas prepozna, tako da jedva čekam njihovu reakciju - kaže Dženan.

Vuk Kostić

Screenshoot Youtube

Vuk Kostić, Foto: Screenshoot Youtube

Osim Vuka Kostića, koji je u ovom spotu preuzeo rediteljsku palicu i našao se u jednoj od glavnih uloga, u ekranizaciji nove duetske pesme učestvovao je i sjajni, talentovani glumac Miodrag Dragicević, zvezda serije "Ubice mog oca". Zanimljivo je da na kraju spota, glumac Vuk Kostić umire.


Ako je suditi po reakcijama publike i pregledima, Dženan i Tropico uspeli su, još jednom kroz ovu emotivnu pesmu praćenu filmskom pričom, da nam pokažu snagu bratske ljubavi i sasvim smo sigurni da je ovo još jedan duet o kome će se pričati. Makar deceniju...

Pročitajte još: