Rada Manojlović i Milan Stanković
Instagram/milanstankovic
Milan Stanković

Rajko Ristić/Alo!

Milan Stanković, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Milan Stanković je na početku svoje karijere kao mlada zvezda u Grandu uspeo da privuče veliku pažnju publike.

Ipak, kako je sve prebrzo krenulo uzlaznom putanjom on je tom prilikom odlučio da posluša savet svoje majke i povuče se.

- Mama mi je rekla: "Napravi, sine, pauzu, sačuvaj dušu". U vremenu ludila i hiperprodukcije da biste bili inspirisani i napravili nešto što zaista vredi to i ima smisla. Odlučio sam da se malo odmorim i radim na novim projektima - iskren je bio Milan.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako nije želeo da pravi kompormise po svaki cenu, Stankovića je to umelo da košta.

O njegovom privatnom životu posle raskida od pevačice Radmile Manojlović ne zna se mnogo. Milan uspešno krije taj deo intime, pokušavajući da u ljubavi uživa daleko od očiju javnosti.

Rada Manojlović

Rajko Ristić/Alo!

Rada Manojlović , Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Nije da se Rada i ja nismo krili od medija. Želeli smo, ali su nas drugi odavali. Kada hoćete da sačuvate vezu i svoj privatan život vi to možete da izvedete na koji god način - rekao je Stanković.

Inače, iako nosi prsten na ruci, Stanković nije spreman da uskoro izgovori sudbonosno "da".

- Nije verenički prsten. Ja ne verujem u papire i zavetovanje. U današnjem vremenu kada je sve promenljivo i nesigurno - rekao je on.

BONUS VIDEO:

Darko Lazić progovorio o ulasku u rijaliti!

 

Uhvatili smo Vuka Moba u luksuznom automobilu! Staće vam dah kada vidite šta vozi! (FOTO)

AUTOR: Olivera Konatar DATUM I VREME: 30.09.2019. 07:00 Otkako je postao jedan od najtraženijih mladih repera u regionu, Vuk Mob nema vremena za svakodnevne obaveze! Vuk Mob, Foto: Dejan Briza Naime, paparaco „Alo!" uslikao je repera u centru Beograda dok je pokušavao da parkira automobil, ali umesto da se pohvali luksuznim kabrioletom, reper se „pohvalio" činjenicom da ne vodi računa o čistoći svog automobila.