Vuk Mob
Dejan Briza
Vuk Mob

Dejan Briza

Vuk Mob, Foto: Dejan Briza

Naime, paparaco „Alo!“ uslikao je repera u centru Beograda dok je pokušavao da parkira automobil, ali umesto da se pohvali luksuznim kabrioletom, reper se „pohvalio“ činjenicom da ne vodi računa o čistoći svog automobila.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Vuku nije zasmetalo blato na vratima ni mrlja od ptičijeg izmeta, pa umesto da ode direktno u auto-perionicu, reper je prljavi automobil nonšalantno vozio po gradu.

Vuk Mob

Dejan Briza

Vuk Mob, Foto: Dejan Briza

U tome ne bi bilo ništa neobično da Mob ne vozi luksuzni kabriolet marke BMW koji košta 50.000 evra. Kada je svog ljubimca konačno parkirao, Vuk je najpre nekoliko minuta sedeo u kolima zabrinutog izraza na licu, verovatno razmišljajući gde se u centru grada nalazi najbliža auto-perionica.

Vuk Mob

Dejan Briza

Vuk Mob, Foto: Dejan Briza

Koji minut kasnije, Mob je izašao iz automobila, ali nije zaboravio da ponese tamne naočare za sunce, zbog kojih najverovatnije ni ne vidi koliko je njegov ljubimac zapravo prljav.

Dejana Živković iskreno o plastičnim operacijama: Kajem se zbog silikona!

AUTOR: Vesna Đorđević DATUM I VREME: 29.09.2019. 18:00 Atraktivna manekenka Dejana Živković (26), koja je javnosti postala poznata zbog učešća u emisiji „Top model", u razgovoru za „Alo!" otkrila je da se kaje što je ugradila silikone. Dejana Živković, Foto: Glen Montgomery / Privatna arhiv - Još nisam stavljala botoks ili neke druge filere, što ne znači da neću u budućnosti.

 

BONUS VIDEO:

SVE O BRUTALNOJ SVAĐI REPERA Vuk Mob: Mc Stojan je najveći ljigavac!

 

Komentari (1)

kos

30.09.2019 18:36

to je auto mobovog ljubavnika