Darko Lazić
Alo!/ Rajko Ristić
Ana Sević i Darko Lazić

Rajko Ristić/Alo!

Ana Sević i Darko Lazić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Miki Đuričić

E-Stock/Miloš Rafailović

Miki Đuričić, Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

  PROBLEMI I DALJE TRAJU! U invalidskim kolicima, sa štakama u rukama i DRASTIČNO MRŠAVIJI! Miki Đuričić konačno napustio VMA!

Njih dvoje su se očigledno prijateljski rastali, jer su odmah nakon Drugog osnovnog suda otišli u jedan restoran na piće, gde smo ih tada zatekli vidno raspoložene. Lazić je ispričao da je sve proteklo u najboljem redu tokom brakorazvodne parnice.

- Ana i ja smo civilizovani ljudi, i dalje smo u odličnim odnosima, jer prvenstveno smo uvek bili prijatelji, a pritom imamo ćerku, koju volimo najviše na svetu - počeo je Darko, pa nastavio:

- Sada mi možemo da planiramo venčanje, ali prioritet nam je da sredimo kuću dok se sin ne rodi. Bebica je dobro, raste svaki dan, jedva čekamo da stigne i da ga i mi i Lorena upoznamo - kaže Darko i dodaje da će Ana i njegova ćerka ostati u stanu u Beogradu u kom su ranije živeli zajedno.

- Stan u Filmskom gradu ostaje Ani i Loreni, što je logično. Ne želim da se dete seli, da se privikava na drugi dom, vrtić, društvo. Sve u svemu, presrećan sam! - kaže pevač.

Ana Sević i Darko Lazić

Rajko Ristić/Alo!

Ana Sević i Darko Lazić, Foto: Rajko Ristić/Alo!