PROBLEMI I DALJE TRAJU! U invalidskim kolicima, sa štakama u rukama i DRASTIČNO MRŠAVIJI! Miki Đuričić konačno napustio VMA!

15 dana proveo u bolnici!

Miki Đuričić
Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Miki Đuričić, pčelar iz Kupinova i rijaliti igrač, danas je konačno napustio VMA!

Miki je početkom meseca doživeo saobraćajnu nezgodu, kada je sleteo u kanal pored puta i srećom po njega zadobio povrede koje nisu opasne po život. U bolnici je proveo tačno 15 dana.

Miki Đuričić
Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Po njega su došli prijatelji, a među njima je bio i poznati beogradski zlatar Nebojša Bojović.

Miki je prilikom nesreće zadobio povredu karlice od čega se i dalje nije oporavio, pa je iz bolnice izašao u invalidskim kolicima i sa štakama u rukama, ali može se primetiti i da je izgubio na kilaži. Pogledajte OVDE šta Mikijev otac kaže nakon njegove saobraćajne nezgode!

Miki Đuričić
Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

"Slomio sam karličnu kost na dva mesta. U redu sam i dobro podnosim. Zaspao sam na trenutak vraćajući se iz Šapca, sleteo i udario u ćupriju. Hvala Bogu, mogao sam proći mnogo gore... Ne brinite, biću dobro", napisao je Đuričić pored svoje fotografije iz bolnice. Pogledajte OVDE šta je Mikijev brat rekao posle saobraćajne nezgode!

Miki Đuričić
Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Ono što je sve zaprepastilo jeste saznanje da Miki Đuričić nema vozačku dozvolu, i da je nikad nije imao.

"Nemam dozvolu, ali vozim već toliko dugo. Nisam imao nikakvih problema i sve sebi kažem da hoću da polažem i nikako da to završim. Iz ove perspekitve sam odlučio da neću više uopšte ni da vozim auto, već da ću isključivo da idem biciklom. Nekada sam znao da iz Kupinova dođem do Beograda", otkrio je Miki nakon nesreće.

Povezane vesti

 • Korisnik: Kizo
  23/05/2019 - 11:54
  Nije mogao da položi vozački ispit.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi