Silvija Nedeljković sada
Foto: Alo/Printscreen

Silvija Nedeljković, nekadašnja učesnica popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", osvojila je publiku svojim izvanrednim pevačkim talentom.

Ipak, uprkos uspehu pesme "Hani hani" koja je postala hit 2007. godine, Silvija je iznenada napustila estradu nakon što se verila za svog dečka Sašu Stamenkovića, sadašnjeg supruga.

Nakon povlačenja sa estrade, Saša je odlučio da prihvati ponudu kluba iz Lučana i tamo koristi svoje fudbalsko znanje i iskustvo. U Beogradu su zajedno otvorili dečju igraonicu koju uspešno vodi upravo pevačica.

Silvija se od tada transformisala. Njena nekada tamna kosa sada je plava, a frizura je znatno kraća, u paž stilu. I dalje je vrlo aktivna na društvenoj mreži TikTok, gde objavljuje snimke svojih pesama. Njen povratak na javnu scenu izazvao je veliko interesovanje među njenim fanovima, koji su je dugo čekali.

Tokom njenog učešća u takmičenju "Zvezde Granda", spekulisalo se o emotivnoj vezi sa Nemanjom Stevanovićem, ali ova priča nikada nije potvrđena od strane njih dvoje.

Silvija Nedeljković je primer kako se život može promeniti nakon burne javne karijere, ali i kako umetnost može ostati snažan deo nečijeg života bez obzira na promene.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading