Vesna Vukelić Vendi
Foto: Alo/Foto: Alo!

Vesna Vukelić Vendi poznata je kao pevačica koja nema dlake na jeziku. Gostujući u našoj emisjiji “U Ringu” Vendi je bez zadrške govorila o lažnim moralistima, te je iznela svoju teoriju o tome kako prepoznati takve žene.

- Te što nose rolke, dugačke haljine, one su, kada se ugase svetla, bile i ostale sinonim za razvrat i blud - tvrdi Vukelićeva.

Dodaje da “takav modni ansambl” nije garanicija čednosti kao što neke žene pokušavaju da predstave.

Dostajnstvo je ključni životni princip, što je ujedno jedan od glavnih segneta knjige “Misterija crne žene” koju je Vendi napisala pre nekoliko godina. Zbog te knjige, ali i njenog susreta sa patrijarhom Porfirijem, mnogi su je osuđivali i kritikovali. Na hejterske komentare se ne obazire previše, ali rado priča o rečima koje joj je zbog napisane knjige uputio poglavar SPC.

PEVAČICE SU RADILE ZA TAJNE SLUŽBE! Vendi šokirala izjavom, evo šta je javno rekla o koleginicama i homoseksualcima!

Foto: ATA Images

 

- Patrijarh Porfirje je bio jako srećan. On je zaista duhovni gigant koji dobro vodi zemlju u tom, duhovnom, smislu. Kada sam mu poklonila knjigu pogledao je malo sadržaj, prelistao je knjigu i oduševio se – ispričala je Vendi.

Šta je rekla o gej vezama, učesnicima rijalitija i koje su pevačice radile za službu možete čuti u emisiji “U Ringu” koja se emituje svakog petka u 20 sati na Alo! Jutjub kanalu.

Šešelj i nasušna potreba

Govoreći o svojim ljubavima, Vendi je odgovorila i na pitanje o vezi sa Vojislavom Šešeljem, liderom radikala.

- Vojislava Šešelja sam upoznala kada sam imala 19 godina. Naše nasušne potrebe su bile sasvim drugačije, te je svako krenuo svojim putem, gradio je svoj život kako je mislio da treba - navela je Vukelićeva i dodala da je posle svega ostalo uzajamno poštovanje.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading