Luna Đogani
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Luna Đogani nedavno je pokrenula svoj podkast, a u poslednjoj emisiji ugostila je majku Anabelu Atijas.

Njih dve su otvoreno pričale o svemu, a u pauzi tokom emisije su se ludo zabavljale.

Naime, Luna je na svom Tiktoku objavila snimak na kom se "sukobljava" sa Anabelom, prateći aktuelni trend na ovoj društvenoj mreži.

@lunadjogani96 Da li pratite novu emisiju? 😎😍 Pobedila me mama😂💪🏻 @Anabela #fyp #motheranddaughter ♬ Blue Monday - Extended Mix - Above & Beyond

Luna i Anabela su se smejale i "udarale", a njihove smešne grimase i zanimljivi natpisi su izazvali lavinu pozitivnih komentara od strane fanova.

"Nemoj da se dereš na Miu", pisalo je kada je Anabela "udarila" Lunu, a ona joj je odgovorila:

"I ti si se drala na mene."

Luna Đogani

Foto: printscreen/TikTok

 

Onda je Anabela "šutnula" ćerku, a u natpisu je stajalo tada:

"To je bilo davno."

Anabela podržala Lunu

Marko Miljković nedavno je priveden kada je u policijskoj stanici proveo 48 sati nakon sukoba sa komšijama. 

Anabela je prvi put otkrila kako je njena ćerka, Luna Đogani, podnela celu situaciju. 

Kako je Anabela istakla, ona je stoički podnela celu situaciju, kako bi najbolje mogla da podrži svoju naslednicu u najtežim trenucima.

- Šta god da se desi, lepo ili ružno, ja sam tu! Pre svega sam njihova majka, baka... Jednostavno, ne bih bila srećna da ne učestvujem u njihovim životima. Tako treba, moram svoje da podržim i u dobru i u zlu - rekla je pevačica, pa dodala da je odluka donešena da ona bude ta koja će biti sa starijom unukom, kako ništa ne bi primetila:

- Ja sam stvarno bila jaka. Trebam Luni takva jaka... Zamisli da smo svi popadali. Maksimalno sam bila smirena da to sve izguramo. Svako je radio po osećaju. Sve vreme sam bila sa Mijom. Zabavljala sam je da ne oseti ništa, i ništa nije ni osetila. Porodica je najbitnija i svi bi trebalo da radimo na tome. Sve je za ljude. Svima sve može da se desi, nemojte da mislite da ne može! Opet, na kraju sve se dobro završi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading