Marko Miljković, Anabela Atijas
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Marko Miljković nedavno je priveden kada je u policijskoj stanici proveo 48 sati nakon sukoba sa komšijama. 

Anabela je prvi put otkrila kako je njena ćerka, Luna Đogani, podnela celu situaciju. 

Kako je Anabela istakla, ona je stoički podnela celu situaciju, kako bi najbolje mogla da podrži svoju naslednicu u najtežim trenucima.

Šta god da se desi, lepo ili ružno, ja sam tu! Pre svega sam njihova majka, baka... Jednostavno, ne bih bila srećna da ne učestvujem u njihovim životima. Tako treba, moram svoje da podržim i u dobru i u zlu - rekla je pevačica, pa dodala da je odluka donešena da ona bude ta koja će biti sa starijom unukom, kako ništa ne bi primetila:

Anabela

Printscreen/Premijera

 

Ja sam stvarno bila jaka. Trebam Luni takva jaka... Zamisli da smo svi popadali. Maksimalno sam bila smirena da to sve izguramo. Svako je radio po osećaju. Sve vreme sam bila sa Mijom. Zabavljala sam je da ne oseti ništa, i ništa nije ni osetila. Porodica je najbitnija i svi bi trebalo da radimo na tome. Sve je za ljude. Svima sve može da se desi, nemojte da mislite da ne može! Opet, na kraju sve se dobro završi.

Anabela

Printscreen/Premijera

 

Anabela se osvrnula i na izjavu svog bivšeg supruga, densera Gagija Đoganija, koji je nedavno priznao da mu je žao što je njihov brak doživeo krah.

- Pa dobro, mislim da nijedan čovek na svetu kada staje na ludi kamen nema nameru i cilj da to pukne. Svi smo mi imali želju i volju da to opstane i traje, ali dobro... Da je trebalo, trajalo bi - zaključila je pevačica u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Nije mi bilo dobro 

Luna Đogani danas je prvi put progovorila o Markovom hapšenju i istakla da se u tim trenucima nije osećala dobro. 

Đoganijeva je odgovorila i na spekulacije o njihovom razvodu, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading