Branislav Lečić
Foto: Printscreen/Printscreen

Glumac Branislav Lečić iz braka sa Ninom Radulović ima sina Lava, a malo ko zna da iz prvg brata ima sina Ivana i ćerku, Anu Lečić. 

Ana privlači pažnju mnogih svojim objavama, a pogotovo je zanimljiva javnosti jer je pošla očevim stopama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

 

Pored toga što lepa glumica gradi karijeru u Srbiji, ona korača ka uspehu i u Americi.

Zapravo je moj glumački put počeo prvo sa pozivom na Akademiju u Americi, u Njujorku, i oprobala sam se tamo. U jednom trenutku nisam znala šta me je snašlo, da li to želim. Čak nisam htela ni da odem, nekako su me moji nagovorili da je to prilika koja se propušta. I bili su u pravu, naravno - rekla je Ana Lečić u emisiji "Biljana za Vas" i nastavila:

- Od tad je uvek ostala želja, da li u Evropi, da li u Americi, negde da se oprobam na drugom tržištu. Mislim da je to prostor da se čovek upozna, osamostali, da sazna više o svojoj profesiji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

 

Inače, Ana već neko vreme je u skadnoj vezi sa kolegom iz Crne Gore, Vuletom Markovićem.

Kako pišu crnogorski mediji, njih dvoje su se zbližili na snimanju popularne serije "Dug mora", a prvi put su se u javnosti pojavili zajedno na svadbi kolege Omara Bajramspahića krajem avgusta.

Podsetimo, u periodu kada je slučaj Štajnfeld bio aktuelan, njegova ćerka, glumica Ana Lečić se povukla iz javnosti i nije želela da komentariše ovu temu. Ipak, u jednom trenutku rešila je da kaže svoj stav na odluku suda.

Nikad nisam sumnjala. Znala sam da je moj otac nevin. Dalje ne bih komentarisala ništa, verujem da će Leka, kad bude pravo vreme za to, ispričati svoju stranu priče - rekla je Ana tada za domaće medije. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)

Loading