OVO JE ĆERKA BRANISLAVA LEČIĆA O očevom skandalu i stravičnim optužbama rekla je samo jedno, a znate je svi iz ovog filma!
Foto: Printscreen/Printscreeen/Kurir TV

Glumac Branislav Lečić iz braka sa Ninom Radulović ima sina Lava, a malo ko zna da iz prvg brata ima sina Ivana i ćerku, Anu Lečić

Ana privlači pažnju mnogih svojim objavama, a pogotovo je zanimljiva javnosti jer je pošla očevim stopama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

Pored toga što lepa glumica gradi karijeru u Srbiji, ona korača ka uspehu i u Americi.

- Zapravo je moj glumački put počeo prvo sa pozivom na Akademiju u Americi, u Njujorku, i oprobala sam se tamo. U jednom trenutku nisam znala šta me je snašlo, da li to želim. Čak nisam htela ni da odem, nekako su me moji nagovorili da je to prilika koja se propušta. I bili su u pravu, naravno - rekla je Ana Lečić u emisiji "Biljana za Vas" i nastavila:

- Od tad je uvek ostala želja, da li u Evropi, da li u Americi, negde da se oprobam na drugom tržištu. Mislim da je to prostor da se čovek upozna, osamostali, da sazna više o svojoj profesiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Lecic (@analecic5)

Inače, Ana već neko vreme je u skadnoj vezi sa kolegom iz Crne Gore, Vuletom Markovićem.

Kako pišu crnogorski mediji, njih dvoje su se zbližili na snimanju popularne serije "Dug mora", a prvi put su se u javnosti pojavili zajedno na svadbi kolege Omara Bajramspahića krajem avgusta.

Podsetimo, u periodu kada je slučaj Štajnfeld bio aktuelan, njegova ćerka, glumica Ana Lečić se povukla iz javnosti i nije želela da komentariše ovu temu. Ipak, u jednom trenutku rešila je da kaže svoj stav na odluku suda.

- Nikad nisam sumnjala. Znala sam da je moj otac nevin. Dalje ne bih komentarisala ništa, verujem da će Leka, kad bude pravo vreme za to, ispričati svoju stranu priče - rekla je Ana tada za domaće medije. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading