Stefan Subotić
Foto: Alo/Alo

Čarobnjak sa četkicama i majstor transformacija Stefan Subotić otkrio je tajne svog zanata, ali i zahteve koje dobija od mladenaca.

Među najzimimljivijim pričama iz njegove radionice je i ona o budućim supružnicima i zahtevu da pored mlade našminka i mladoženju.

- Nedavno je jedna gospođa došla na probno šminkanje za svadbu. Dovela je i supruga i pitala me, onako, tiho: "da li bi ti njega mogao da našminkaš?". Rekao sam "što da ne", otišla je do supruga i sve je bilo ok.
Subotić kaže da se u njenom pitanju osetio neki stid zbog pitanja, iako je to bespotrebno.

Stefan Subotić

Masanori Jošida

 

- Čovek je potvrdio da bi voleo da ima nešto malo, da se to puno ne primeti. Međutim, supruga je došla ponovo i rekla da ona ipak ne bi da joj muž bude našminkan. Znači, ipak je njen strah tu izdominirao. I to je zanimljivo - naveo je Subotić.

Kada je reč o damama sa javne scene, poznati šminker kaže da ne pravi razliku između zvezda i običnih žena:

- Moja vrata su svima otvorena, svi imaju mogućnost da dođu, ali ne želim da bilo ko kod mene ima osećaj da je bitniji od nekog drugog. Ne mogu nikoga da stavim, niti iznad, niti ispod, jednih drugih, niti ispod sebe...

Stefan Subotić

Masanori Jošida

 

Neostvarena želja mu je da našminka svetske zvezde.

- Rado bih šminkao Madonu i Lejdi gagu. To sam i poželeo i to ću ostvariti. To je samo pitanje vremena. Ne žurim mnogo ka toj svetskoj sceni jer znam da neću zakasniti kad god da ona dođe - poručio je gost emisije "U ringu" koja se emituje svakog petka u 20 sati na Alo! jutjub kanalu.


Dnevni mejkap

Manje je više, poručio je Subotić svim damama koje vole da budu našminkane na poslu:

- Dovoljno je malo maskare, neka blaga senka u zemljanim tonovima ili bež varijanta... To je univerzalno, pristaje svim bojama očiju. Što se tiče karmina, u trendu su i dalje boja mesa, prljavo roze. I naravno crveni karmin koji nikada ne izlazi iz mode.
 

Od Tesle do Pamele

Subotića su proslavile transformacije, pa ga na Instragramu možete videti kao Morgana Frimana, ili kao Pamelu Anderson.

Među najdražim mu je transformacija lika Nikole Tesle, ali Ruške Jakić. Na listi onih čije je le lice naslikao na svom licu su Ajnštajn, Vedrana Rudan, Jelena Karleuša... 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading