SEVERINA SVA U CRNOM STIGLA NA SUD Tužilaštvo za pevačicu traži kaznu od 10 meseci
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Severina Vučković jutros  je oko 10 časova stigla u Opštinski kazneni sud u Zagrebu.

Na ročište je stigla zbog optužbi za uhođenje Gordane Buljan Flander, bivše direktorke Poliklinike za zaštitu dece i mladih grada Zagreba, kao i za slanje uvredljivih poruka direktorki sinovljeve škole Ljiljani Klinger.

Između ostalog. nazvala ju je "krivonogom babom".

- Dobro sam. Dobro sam. Nisam mogla doći u samo jednim štiklama, već u dva para. Nisam im mogla odoleti. Ova crnina na meni je kao za modernu sahranu - kaže Severina za 24sata.hr

SEVERINA SVA U CRNOM STIGLA NA SUD Tužilaštvo za pevačicu traži kaznu od 10 meseci

Foto: ATA Images

 

Prema optužnici, tužilaštvo za Severinu traži uslovnu kaznu od 10 meseci s trogodišnjim rokom suđenja.

Nakon prvog ročišta pevačica je dala izjavu za pomenuti medij, a kako je istakla, ne smatra se krivom za optužbe koje joj se nameću.

- Jednostavno su mi dirali u dete. Ne znam što biste vi uradili da ste na mom mestu. Ovo je situacija gde umesto da vas država štiti i da vam štiti dete, oni su protiv mene podigli optužnicu za delo nametljivog ponašanja. Jer sam dvema ženama uključenim u postupak poslala sms poruke, koje me pritom nisu ni blokirale. Dotične gospođe su pisale glavnoj državnoj advokatici, lično su tražile da se pozabave sa mnom. I evo mene pred sudom, umesto da su one predmet istrage jer su radile nedozvoljene radnje sa pozicija moći. Naime, i one su bile upletene u to da mi se uzme dete na 20 meseci. Prijave moje i prijave drugih žena koje su zavile u crno stoje u fioci kod državne advokarice i to je problem ove države. Apsolutno se ne osećam krivom i mislim da je na mom mestu trebalo da budu te dve gospode od kojih sam jednu nazvala krivonogom babom, jer u Splitu stvarno imam raznih izraza, a po izjavama našeg predsednika Milanovića, koji naziva ljude raznim imenima…. A drugu preblajhana plavuša, što je takođe nešto što spada u kolokvijalni govor. Suda se ne bojim, kao Rade Končar, pucajte u prsa - rekla je Severina.

Nakon drugog ročišta je izjavila:

- Ja nisam našla svoju "Radost" koja će mi rešiti sve probleme. 

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading