Halid i Sonja
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Juče je na suđenju pevaču Halidu Muslimoviću povodom raznih optužbi od strane Sonje Bašić došlo do šok obrta. 

Muslimović i njegov advokat su izneli niz dokaza u vezi sa ovim slučajem kao i sa brojnim medijskim hajkama kojima je u poslednje dve godine Sonja pokušavala da uništi ugled i reputaciju popularnog pevača. 

Halid je pred sudom izneo dokaz da je Sonja krivnično gonjena u Australiji gde je i osuđena zbog nekoliko kriminalnih radnji zajedno sa svojim mužem gde je provela čak jedno vreme u zatvoru. Na sve to dokaz o novcu koje je Sonja tražila od Halida dobio je tek neočekivani obrt.

ŠOK OBRT NA SUĐENJU HALIDU MUSLIMOVIĆU Sonja zakazala lažnu turneju, predstavljala se drugim imenom, a evo za koliko novca je prevarila pevača!

Printscreen

 

Ispostavilo se da je Sonja prevarila Halida za australijsku turneju i da mu je dužna veću sumu novca. Isto tako utvrđeno je da je dotična pokušavala na sve načine da dođe do raznih ljudi pa se tako preko društvenih mreža predstavljala kao Adelisa Bašić gde je pokušavala da ubedi druge ljude da ocrne Halida i da prati svaki njegov korak kako poslovno tako i privatno, kao i članove njegove porodice.

Na današnjem suđenju utvrđeno je da je Halidu Muslimoviću učinjena velika nepravda i da je žrtva Sonje Bašić.

Halid Muslimović

Foto: Youtube/Printscreen

 

Ova drama uskoro će dobiti svoj epilog na sudu, a kako stvari stoje, posle današnjeg suđenja Sonja će morati da snosi ozbiljne posledice zbog kleveta i laži iznetih na račun Halida Muslimovića.

Kako su preneli svedoci sa suđenja, Halid Muslimović je bio vidno raspoložen kao i njegov advokat i veruju u pravdu, dok je Sonja Basić bila sve vreme nervozna i nije birala reči kako bi napala i uvredila legendarnog pevača.

BONUS VIDEO: 


PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading