Severina
Foto: Printscreen/Printscreen

Sinoć je hrvatska pevačica Severina Vučković proslavila svoj 52. rođendan, a danas je putem Instagrama podelila predivan video u kojem joj članovi porodice, poput sina Aleksandra i majke Ane Vučković, kao i prijatelji čestitaju rođendan.

- Porodica i prijatelji nisu nešto što se podrazumeva. Oni su tu u dobru i u zlu, mada u dobru može biti svako. Ali u zlu se prepoznaju junaci… Junaci ove priče/videa iznenađenja su oni (a ima ih još) koji su me videli u svim mojim "svetlima", ali su mi bili svetlo i zvezde u koje se trebam ugledati - počela je Severina pa nastavila:

- U ovom videu su mi poželeli samo najlepše želje, ali je moja želja za idući rođendan da mi ispričaju priče kad sam bila loše/ije, jer život je lepeza ne samo srećnih trenutaka, nego i onih loših, tužnih, što život čini bogatijim za sve emocije. Mojoj porodici, prijateljima i saradnicima srećan moj rođendan. Nikad nisam bila lak

Severinin stan u Splitu

Printscreen

 

a ženska; za njih sam znala biti i teška… Hvala im.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

Nakon njenog sina, sa kojim počinje pomenuti video, sledeća je njena majka, od čijih reči naviru suze:

- Draga moja kćeri, želim ti sve najbolje u životu, za tvoj 52. rođendan i da još ovako živimo i hvala ti na svemu što činiš za svoju majku. A ti da budeš najsrećnija majka na svetu.

Pre ovog videa, Severina ima još jednu objavu gde je objasnila zašto rođendan doživljava životom koji je dobila na poklon.

Volim slaviti rođendane, bilo moje ili tuđe. Slaviti rođendan za mene je slaviti život koji sam dobila na dar. Dar koji, kad dobiješ, ima tri opcije. Možeš u njemu uživati i krojiti ga po svom i ispuniti sav svoj

potencijal, Božji dar i misiju. Ili ga pokloniti nekom da ti ga organizuje, ali po njegovim pravilima... Ili pustiti da ga voda nosi. Te druge dve opcije mi nisu bile drage (iako nije da nije bilo pokušaja (smeh)) - počela je Vučkovićeva, pa nastavila:

- Izabrala sam ovo prvo, krojim ga po svom i uživam u svakom danu, bez obzira na okolnosti i izazove koji zaustavljaju, vuku za rukav, podapinju noge, vežbaju sposobnosti i testiraju živce. Daju ti testove koje moraš rešiti, a život svake godine daje završnu ocjenu. Po tome se odlikuješ.  Moje je hoću li stati ili hrabro nastaviti živeti punim plućima, bez obzira na razne okolnosti i teške izazove. Hoću li maknuti ruku koja mi poteže rukav i koračati dalje u punoj punini življenja. Prestala sam čekati da život bude lak, prestala sam čekati da će me neko spasiti. Suočila sam se s teškim činjenicama i zbog toga imam neverovatan život. Na kojem sam zahvalna i koji me iz dana u dan uči da sve lekcije koje mi je pružio, bilo loše ili dobre, nisu ništa drugo nego jedna super škola iz koje kao osoba mogu rasti, a rastom mirno i sa znatiželjom prihvatati daljne lekcije koje mi on donosi.

- Veselim im se, kao i ovom danu kad sam rođena i koji me stalno podseća na to koliko je život dragocen. Srećna sam što i radim posao koji uveseljava druge, jer za to sam stvorena - da iz tuge razvučem osmeh, da pomažem(o) drugima i učinim(o) im život što je moguće lepšim. Hvala mojoj porodici i mojim prijateljima na bezrezervnoj podršci i kad se slavi i kad se tuguje. Opasna je to armija. Možda previše palamudim, al' ovo su ti dani. Hvala svima na brojnim čestitkama. Volim vas - zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading