Severina Vučković
Foto: ATA IMAGES/Foto: AtaImages

Severina Vučković imala je danas zakazano četvrto ročište na Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu zbog tužbe koju je protiv nje podnela sudija Lucija Lasić.

Sudija je tuži zbog povrede prava časti, a od pevačice traži malo manje od 3.000 evra odštete. Postupak se vodi iza zatvorenih vrata.

Pevačica se nije pojavila na sudu, tj. nema obavezu da se pojavi, a umesto nje je to uradila njena advokatica koja nije želela da otkriva detalje. 

- Ne mogu vam ništa reći o suđenju - rekla je kratko Severinina advokatica.

Severina Vučković

Foto: AtaImages

 

Podsetimo, sudija iz Splita tužila je Severinu u februaru 2020. zbog povrede prava časti i tražila naknadu štete u iznosu malo manjem od 3000 evra. Severina je, naime, u oktobru 2019. na presu povodom početka regionalne turneje Magic Tour izjavila:

- Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sistematskom psihičkom silovanju od strane oca i institucija kad u ovoj zemlji niti žene niti devojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku za fizičko silovanje. Slično silovanje sam i sama prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja deteta kod sudije Lucije Lasić".

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading