dženan
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Dženan Lončarević razvodi se od supruge Samire nakon 25 godina braka. Oni iz braka imaju dvoje dece koju pevač čuva od očiju javnosti i do sada nismo imali prilike da ih vidimo u javnosti. 

Pevač koji karijeru gradi bez skandala, nakon što je odjeknula vest o njegovom razvodu, trudi se da u ovom momentu decu zaštiti od svega lošeg. 

- Dženan obožava svoju decu i otkako ih je dobio, predstavljaju centar njegovog sveta. Važno mu je da razvod ni na jedan način ne utiče na njih i trudi se da ih zaštiti od svega lošeg. Svima je dobro poznato da ima karijeru bez skandala i da se trudio da suprugu i njih drži što dalje od javnosti kako bi održao porodičan mir - navodi izvor i dodaje da je Lončarević otvoren za svaki dogovor, te da će izbegavati svaki mogući sukob sa Samirom kako bi deca nastavila da odrastaju u zdravom okruženju.

Dženan

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako nam je dalje izvor otkrio, Lončarević je spreman da se odrekne svega zarad dobrobiti dece i supruge, a pitanje alimentacije neće predstavljati problem. 

- Za razliku od većine turbulentnih razvoda, Dženan se trudi da se sve završi u prijateljskom tonu. Iako za 25 godina imaju i loše i dobre trenutke, spreman je svega da se odrekne zarad dobrobiti supruge i dece. Nisu sporne ni alimentacija ni vreme koje želi da provodi sa decom. I onako sve ove godine zaradjuje kako bi porodici obezbedio lep život. Živi skromno i ništa mu i ne treba. Pitanje je kako će se razvod odigrati, i da li će biti problematičan, ali sasvim je sigurno da će dati sve od sebe da bude fer, koraktan i da deca ne osete negativne posledice tog rastanka - zaključuje izvor za Alo!. 

Podsetimo, Samira se sinoć oglasila za medije i potvrdila da se razvodi od pevača.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading