Haris, Dženan
Foto: ATA IMAGES/Foto: Ilustracija

Pevač Danijel Alibabić prokomentarisao je trenutne razvode njegovih kolega, Harisa Džinovića i Dženana Lončarević.

On je priznao da mu se skandali koji prate pomenute raskole brakova, uopšte ne dopadaju, a dodao je i da mu ne prija istupanje aktera istih.

- Ja sam verovatno poslednja osoba koja može da komentariše bilo šta na tu temu, jer ni ja nisam imao sreće sa svojim prvim brakom... Novinari generalno od toga prave senzaciju i vrlo doprinose celom razvoju situacije, nije da krivim novinare, ali vrlo znaju da zaintrigiraju javnost. Glavni akteri tih tema imaju potrebu da nešto komentarišu, a bolje bi bilo da ćute - jer sve što kažeš, kažeš o sebi na kraju krajeva. Ako pričamo o mojoj situaciji, ćutao sam ta tri i po meseca, iako sam svakodnevno bio na naslovnoj strani - rekao je on i dodao da je pljuvanje po bivšoj partnerki, ujedno i pljuvanje po sebi:

Proslava rođenja ćerke Danijela Alibabića

E stock

 

Shvatio sam da ako krenem da se nešto objašnjavam s nekim, uvaliću se u to "blato" i dovešćete me u situaciju da "pljunem po sebi". Jer, ako sam ja odabrao nekog da živim s nekim, da provedem život s nekim i sutra više nećemo biti zajedno, nestala je ljubav, i ako ja pričam loše o tebi, ja pričam loše o sebi pre svega. Tebe sam izabrao, ti si moja žena i majka moje dece i do kraja života ćeš biti kraljica. Verujem da akteri ove situacije tako misle, ali... Ljudi će na kraju da se "sprdaju" sa ljudima koji imaju ozbiljne karijere, recimo Dženan, koji godinama nije pričao o privatnom životu - rekao je Danijel za Telegraf.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading