Samira Lončarević, Dženan
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Pre nekoliko dana u medijima je odjeknula vest da se Dženan Lončarević razvodi od supruge Samire sa kojom je bio 25 godina u braku. 

Pevač se danima nije oglašavao ovim povodom, nakon čega je njegov zastupnik poslao saopštenje o celokupnoj situaciji.

Samira, koja je govorila o razvodu u više navrata, sada je donela potpuno drugačiju odluku. 

Dženanova još uvek zakonita supruga ne može da podnese pritisak medija poslednjih dana, pa je odlučila da se na neko vreme iseli iz porodične kuće. 

Samiri je već počelo jako da smeta to što joj mediji kampuju ispred kuće u Prijepolju. Mislila je da će se situacija smiriti posle dva-tri dana, ali nju i dalje svi čekaju i prate na potezu od kuće do posla, iako nema više šta da kaže na temu razvoda od Dženana. Koliko sam čuo, boraviće u kući svoje porodice dok se strasti malo ne stišaju. Njoj je jako neprijatno i zbog komšija, koje iako su na njenoj strani, stalno gledaju šta radi i samo pričaju o njenom razvodu od Dženana. Uzela je samo neophodne stvari, tako da će iz svoje kuće ići na posao u sud. Nimalo prijatna situacija - ispričao je sagovornik za "Kurir". 

Podsetimo, nakon što se u medijima pojavila vest o njihovom razvodu, Samira je otkrila da sa pevačem još od letos stvari ne funkcionišu. 

- Moj predmet tek treba da se zakaže, ali biće ubrzo određen datum ročišta jer je u pitanju maloletno dete. Ne znam da li će to biti za mesec, dva ili tri, uglavnom biće kao i svaki drugi, bez obzira na to što ja radim u sudu. Oko deteta ništa nije sporno samo oko imovine - rekla je tada ona za domaće medije. 

BONUS VIDEO: 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading