MIKROFON ZAMENIO MOTIKOM! Pevač zapenio zbog priče da živi u kolibi, poslao žestoku poruku
Foto: Youtube/Printscreen

Dejan Ćirković poznatiji kao Ćira, nekada je harao muzičom scenom, a njegov hit "Fenomenalno", se i dan danas sluša, a on godinama unazad uživa u mirnom životu u Nemačkoj.

Pevač je zamenio mikrofon, za poljoprivredu, a nakon što je odjeknula vest da Ćira živi u kolibi, on se i oglasio tim povodom.

MIKROFON ZAMENIO MOTIKOM! Pevač zapenio zbog priče da živi u kolibi, poslao žestoku poruku

Foto: Printscreen/instagram

 

- Smeta mi kada novine pišu, hajde jednom da objaviš jednu priču, okej, ali nisam video intervju da se ponovio osam puta – rekao je on i dodao:

Nije tačno da živim u kolibi, svako bi se normalan ko je pročitao to zapitao, a ljudi čitaju i veruju u to. Zapitali bi se gde mu je žena, gde su mu deca, gde oni žive, da li su i oni u kolibi. To se dogodilo sve kada je bila korona, pozvali su me sa Grand televizije da se uključim u emisiju. Imam vikendicu vikendicu na prelepom mestu, kada su me pozvali, ja sam rekao evo me tu u mojoj kolibi. Okrenuo sam kameru, videla se lepa kuća.

MIKROFON ZAMENIO MOTIKOM! Pevač zapenio zbog priče da živi u kolibi, poslao žestoku poruku

Foto: Youtube/Printscreen

 

On je istakao da uživa u svojoj velepnoj vikenidici, te da mu je upravo ona bila spas u samom jeku Kovida, pa je svoje dane provodio upravo tu.

- Stvarno mi je značilo da sam bio tamo dok je sve to trajalo. Da nije bilo te vikendice za vreme korone, ja bih se obesio u Stutgartu. I ovako je dosadno, a pogotovo kada je bila korona. Svaki dan sam bio tamo i uživao u prepepom pogledu – zaključio je on za "Grand".

Podsetimo, Ćira je nedavno pričao o svojim muzičkim počecima kada je svirao gitaru u jednoj rokenrol grupi i dotakao se oca i njegovog stava povodom svega.

- Tad su bili aktuelni ispraćaji u vojsku, i radili smo petak i subotu i posle dva ispraćaja ja kući umesto 50.000 donesem 700.000 maraka. To su bile ogromne pare, nisam znao ni šta da radim sa tim parama. Otac je hteo da me ubije, pitao me je gde sam ukrao pare, bio je ubeđen da sam negde ukrao. Govorio sam mu da sam svirao, a on tvrdio da je to nemoguće da to za dve noći zaradim i to svirajući gitaru. To je tada bilo njegove dve plate - govorio je Ćira u jednom intervjuu.

 BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading