PRAVA BARBIKA! Poznati pevač postavio sliku sa ćerkom, društvene mreže gore
Foto: Youtube/Printscreen

Pevač Dejan Ćirković Ćira važi za jednog od najvećih šaljivdžija i pozitivaca na estradi. 

Naime, pevač već decenijama unazad živi u Nemačkoj, a svoju porodicu jako retko eksponira, a retko ko zna da ovaj pevač ima dvoje dece, sina i ćerku sa svojom suprugm Lidijom.

Ipak, posebnu pažnju privukla je Ćirina ćerka Jovana, zbog čije fotografja na društvenim mrežama je usledila lavina komentara.

Jovana je hiljade ljudi oduševila svojom nestvarnom lepotom i prirodnošću pre svega, a mnogi tvrde da izgleda poput prave barbi lutka.

Za razliku od mame ona ima plavu kosu, dok je plave oči koje krase njeno lice nasledila od tate.

Inače, popularni pevač će uskoro proslaviti trideset godina braka i ljbavi sa svojom ženom, a nedavno je otkrio šta je danas glavni problem u muško-ženskim odnosima.

- I žene i muškarci su se promenili katastrofa! Ja čujem i jednu i drugu stranu uvek, kroz posao, kroz druženje, onda čujem da mi neko kaže da mu nađem devojku, da se oženi. Ma koga da ti nađem kad je danas sve vrlo čudno - objasnio je pevač i otkrio zbog čega se njegove kolege najviše žale na supruge.

- Imao sam par slučajeva kod mojih kolega sa kojima sam radio. Žale mi se, završimo turneju i oni mi kažu da im žene s vrata prvo uzmu torbu i odma preturaju da vide šta ima. Ja kažem šta ima da ti gleda po torbi, šta tu ima da nađe. To je ozbiljna tema. Ma nek ste vi žene nama žive i zdrave i tako lepe, ništa drugo ne treba. Sve ćemo mi da trpimo (smeh)- rekao je Ćira za "Grand".

Podsetimo, Ćira je nedavno pričao o svojim muzičkim počecima kada je svirao gitaru u jednoj rokenrol grupi i dotakao se oca i njegovog stava povodom svega.

- Tad su bili aktuelni ispraćaji u vojsku, i radili smo petak i subotu i posle dva ispraćaja ja kući umesto 50.000 donesem 700.000 maraka. To su bile ogromne pare, nisam znao ni šta da radim sa tim parama. Otac je hteo da me ubije, pitao me je gde sam ukrao pare, bio je ubeđen da sam negde ukrao. Govorio sam mu da sam svirao, a on tvrdio da je to nemoguće da to za dve noći zaradim i to svirajući gitaru. To je tada bilo njegove dve plate - govorio je Ćira u jednom intervjuu.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading