Lane Gutović
Foto: Tanjug/Foto: Ilustracija

Bura nakon što je ćerka Laneta Gutovića obelodanila niz optužbi na račun medicinske sestre, za koju tvrdi da je uvela dvojicu nepoznatih muškaraca, i da je tom prilikom usmeno izmenjen testament, u kom su ona i njena sestra ostale bez ičega, ne jenjava.

Sve se dešavalo na VMA, a sada su se i oni oglasili zvaničnim saopštenjem, koje prenosimo u celosti.

Povodom optužbi iznetih u medijima u vezi sa postupanjem na Vojnomedicinskoj akademiji, u periodu neposredno pre smrti glumca Milana Gutovića, obaveštavamo javnost da je Uprava za vojno zdravstvo pokrenula kontrolu stručnog rada lica na VMA koja su učestvovala u njegovom lečenju. Ukoliko se utvrde propusti u radu, protiv odgovornih biće preduzete mere u skladu sa propisima i zakonom - stoji u saopštenju pomenute ustanove.

Ćerka Laneta Gutovića

Facebook printscreen

 

Podsetimo, Milica Gutović, najstarija ćerka Laneta Gutovića oglasila se na društvenim mrežama i putem videa obelodanila da su ona i njena sestra ostale bez očevog nasledstva. 

Kako je istakla, medicinska sestra, zaposlena na VMA gde je Gutović proveo poslednje dane života, uvela je, navodno, dvojicu muškaraca koji nisu bili u srodstvu sa Lanetom. Oni su, kako dalje potresno objašnjava, bili svedoci spornog zaveštanja koje izuzima nju i sestru, a koje njen otac, kako dalje tvrdi, nije potpisao. Treći svedok je s početka pomenuta medicinska sestra, navela je Milica Gutović, najstarija ćerka Laneta Gutovića, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading