NEKA IMA PARE, NIŠTA MI DRUGO NE TREBA! Pevačica šokirala izjavom, javno priznala šta želi od muškaraca!
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Jelena Gerbec  otkrila je da priželjkuje ljubav, pa rekla da to mora biti ozbiljan muškarac i naglasila svoje kriterijume. 

Pevačica je istakla uslove koje njen novi partner treba da zadovoljava, pa se malo i našalila.

- Ne treba mi dečko, ja nisam devojka, meni treba čovek, jedan ozbiljan gospodin. Neka čovek ima pare i ne treba nam ništa više - rekla je Jelena kroz smeh.

Pevačica koja je svoju karijeru započela u muzičkom šou Zvezde Granda, dva puta je bila u braku sa bubnjarem Vladanom Đorđevićem, a par ima dve ćerke.

NEKA IMA PARE, NIŠTA MI DRUGO NE TREBA! Pevačica šokirala izjavom, javno priznala šta želi od muškaraca!

Printscreen

 

- Sigurna sam da se više neću udavati za istog čoveka. Nisam se ni drugi put udala, samo sam se vratila što se kaže. Nikad ne reci nikad, ali mislim da se više ne bih udavala uopšte. Verujem u ljubav, što se tako meni zadesilo, nisam ni prva ni poslednja. Nije mi to prioritet u životu, fokusirana sam na decu, na posao i nekako ni to nije bitno - ispričala je Jelena nedavno za Grand.

Podsetimo, pevačica je jednom prilikom otkrila zašto je drugi put stavila tačku na odnos sa bubnjarem:

- Nažalost, nismo se našli, nismo legli, pokušali smo drugi put i ja sam se nadala zbog deteta. Što kaže Selma, samo sarma valja podgrejana, tako da eto, neka su ćerke žive i zdrave, a mi smo uvek tu za njih, jer smo roditelji na prvom mestu - rekla je tada.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading