Dejan Mitrović
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Jelena Gerbec u šoku zbog smrti kolege i prijatelja  Dejana Mitrovića sa kojim je radila neposredno pre njegove smrti.

Mladi violinista stradao je u ponedeljak veče u stravičnom sudaru na Obrenovačkom putu, kada je na njega naleteo automobil kojim je upravljala žena.

U tragediji koja se dogodila muzičar je ostao na mestu mrtav, a strašna vest pogodila je mnoge pevače koji su sarađivali i bili prijatelji sa omiljenim violinistom.

Sad u petak smo radili zajedno kod Rokija Begovića… Šta da kažem. Velika tragedija, mnogo sam potrešena – rekla je Jelena.

Pevačica je na svom nalogu na Instagramu objavila fotografiju poginulog kolege sa stikerom slomljenog srca, naglasivši da je u velikom šoku zbog tragedije u kojoj je izgubila kolegu i prijatelja.

Podsetimo, violinista "Kraljevi benda" život je izgubio u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kada je žena koja je upravljala vozilom naglo prešla u drugu traku. Dejan Mitrović je usled siline udarca stradao na licu mesta, a ekipa Hitne pomoći mogla je samo da konstatuje smrt mladog muzičara.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading