Breskvica
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

I dok su liste, zvanične i nezvanične nedeljama izdvajale favorite među kojima je data značajna prednost Anđeli Ignjatović Breskvici i njenoj pesmi "Gnezdo orlovo", skromna pevačica, kompozitorka i producetkinja poznatija kao Teya Dora, uspela je da osvoji srca publike.

Breskvicu nije poljuljalo to što neće predstavljati Sbriju u Malmeu, baš naprotiv.

Breskvica

Foto: Printscreen/instagram

 

Naime, Breskvica se tokom cele noći nije oglašavala, a sada je otkrila da je telefon ostavila po strani i provodila se do kasno u noć sa bliskim ljudima.

Breskvica je podelila i snimak na kom vidimo kako se veseli zajedno sa svojim timom, a u jednom trenutku se i latila mikrofona, pa zapevala svoj hit "Gnezdo orlovo".

- Ne volim da delim privatne stvari, ali evo samo da vidite koliko se mi volimo i koliko smo srećni i zahvalni - napisala je ona ispod video snimka, a video prilog možete pogledati na početku teksta.

Pevačica je ovim postupkom demantovala navode da se razočarala u drugo mesto, budući da je atmosferu dovela do usijanja, te se zabavila sa najbližima.

Podsetimo, ona se jutros oglasila i javno čestitala pobedu Teya Dori:

- Dobro jutro dragi moji. Javljam vam se tek sada jer smo sinoć malo slavili, pa sam želela da ostavim telefon i uživam u društvu svoje porodice i svog tima. Želim da vam se zahvalim na svim glasovima (i još jednom da naglasim da su išli u humanitarne svrhe tako da mi je zbog toga još draže što ih je toliko bilo), i na svoj podršci koja je bila zaista ogromna. Takođe želim i javno da čestitam našoj dragoj Teya Dori i da joj poželim puno sreće, bodrićemo te svi. Sada se vraćamo starim navikama i obavezama i naravno nastupima. Jedva vas sve čekam. Voli vas vaša Breskva - napisala je ona u svojoj objavi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading