Konstrakta
Foto: Printscreen/Foto: Alo.rs

Pevačica Ana Đurić Konstrakta takmičila se sinoć u drugoj polufinalnoj večeri Pesme za Evroviziju 2024 i ostvarila plasman u finale. Konstrakta o svom privatnom životu retko govori i nastoji da ga drži daleko od očiju javnosti. Retko ko je znao da je njen muž arhitekta Milan Đurić, sa kojim ima dvoje dece.

Malo ko zna da je i pevačica završila arhitekturu, te da je majka devojčice i dečaka, Lene i Nikole.

Ona je u braku sa Milanom Đurićem, kome na društvenim mrežama takođe piše da je, takođe završio Arhitekstonski fakultet.

Očigledno je da njih dvoje nisu često aktivni na društvenim mrežama, ali se može naći po neka zajednička fotografijama sa decom.

 

 

Inače, Konstakta je o majčinstvu pričala u jednom intervjuu za domaće medije.

- U dosadašnjem skromnom iskustvu, bilo je situacija u kojima sam se pitala – da li je ovo njegov/njen karakter ili faza? Da li sam pogrešno reagovala a da nisam razumela njihovu potrebu, i sad je sve otišlo nepovratno dođavola, pokvarila sam nešto? A taj strah se prenosi na decu, utiče na njihovo samopouzdanje. Jer deca nisu strana bića sa druge planete, mali manipulatori ili masa koju ćemo mi da uobličimo i slično. Stvar je mnogo jednostavnija, samo ako uzmemo ozbiljno i sa poštovanjem njihove potrebe. Dakle, žao mi je svake situacije u kojoj je moj strah prevladao potrebe mog deteta - rekla je Konstrakta u intervjuu za portal Budi keva pre par godina.

Podsetimo, Konstrakta je takođe predstavlja Srbiju na Evroviziji pretprošle godine, kada je imala specifičan nastup i numeru, a kada ju je javnost i upoznala uz pesmu Biti zdrava koja je nesumnjivo podigla ogromnu prašinu.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading