Miloš Biković
Foto: Printscreen/Printscreen

Glumica Maša Đorđević iznenadila je javnost kada je bez dlake na jeziku rekla svoje mišljenje o popularnim kolegama.

Glumica Maša Đorđević nedavno je privukla pažnju gledalaca tumačeći ulogu Nine u filmu Nedelja, o legendarnom pevaču Džeju Ramadanovskom. Glumica je sada istakla svoje iskreno mišljenje o najpopularnijim glumcima današnjice.

Maša je imala itekako drugačije mišljenje o kolegama koji su nesumnjivi miljenici mnogih žena širom regiona, ona je istakla neku vrstu odbojnosti prema njima.

- Nekada smo imali Gagu Nikolića, imali smo frajere i prave muškarce, današnji glumci nisu baš toliko muškarci. Miloš Biković i Viktor Savić su lepi momci, ali su više neka šminka, oni su lepi na svoj način, ali nemaju ono što bi se meni lično svidelo - izjavila je Maša u podkastu.

 

 

Glumica je doživela fizički preobražaj kako bi, što verodostojnije, prikazala lik Nine u filmu Nedelja, glumi zavodnicu za kojom žudi ceo Dorćol, ali i sam Džej.

Prema njenim rečima, Husein Alijević, je odradio odličan posao u vraćanju Džeja u život. Glumica nije krila da je snimanje sa njim bilo uživanje

Još od prvog dana scene su tekle sasvim prirodno. Njih dvoje su imali odličan odnos i kada su kamere bile isključene, uvek su međusobno pomagali i savetovali jedno drugo, što je nesumnjivo bio ključ njihove odlične hemije na velikom platnu.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading