Tačkasta Mara
Foto: Privatna arhiva/Instagram

Naš biznismen Branko Babić, zvani "kralj obrva", i modna influenserka, Ivana Slipčević, na društvenim mrežama poznata kao Tačkasta Mara, nedavno su otkrili javnosti da su u ljubavnoj vezi o čemu se neprestano priča.

Ivana je potom na svom Instagram storiju istakla da je ona njega zavela i da nije tačno da je on nju.

- Ja sam njega zavela, logično! - napisala je Ivana, a njeni momenti iz posete jednoj kafani dospeli su na društvene mreže.

Ivana je napravila skandal kada ju je toliko pogodila muzika u jednoj kafani, da je pred svima podigla noge na sto dok je ispijala piće. Bez blama je to uradila ne mareći za poglede drugih u lokalu. 

Tačkasta Mara

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Branka Babića nazivaju kraljem obrva, a u medijima je izazvao pažnju zbog veze sa bivšom ženom Duška Šarića, Svetlanom Dimitrić, janosti poznqatiju kao Cecu Šarić. Branko je između ostalog nedavno otkrio da je u biznis uložio 200 evra, a da danas zarađuje blizu 100.000 evra.

- Uložio sam u svoj biznis 200 evra, zarađujem od 60 do 100.000 evra mesečno. Nemam nikakvo predznanje, nisam naročito pametan, znači može svako - zaključio je Babić u emisiji Biznis Priče.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
zora

01.03.2024 07:57

Tackasta Mara? Mislim da se ovde radi o krpi za ribanje poda. Kao ona spanska krpa na froncle.