Vuk Mob
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Rođeni brat Vukadina Gojkovića, u javnosti poznatijeg kao Vuka Moba, Vasilije, doživeo je preksinoć nezgodu kada je kolima udario u znak koji je stajao na putu.

Incident se dogodio na Ceraku, a sada se ponovo oglasio Vuk i otkrio u kakvom je stanju njegov brat.

On je zapravo udario u taj znak koji je pao i slomio staklo od kafića. On se stvarno uplašio i daleko od toga da je imao nameru da izazove bilo kakvu nezgodu. I dalje ne može da veruje šta mu se dogodilo, potresao se jako. Nema nikakvih teških povreda kako su pojedini pisali, svi su okej i u dobrom stanju - rekao je Vuk za Grand.

Vuk Mob

Foto: Alo.rs

 

Vuk se juče oglasio za Alo! i otkrio detalje nezgode na Ceraku.

- Dva sata pre nego što je moj brat prošao, već se desio sudar. Na ulici se nalazio mali znak koji je postavljen, on je nažalost udario u taj znak, a lokal se nalazi na pet metara od tog znaka. Taj znak je odleteo udario u staklo i nažalost poseklo čoveka koji je bio tu - otkrio je Vukadin za Alo! i dodao:

- Deca koja su se nalazila tu, nisu povređena, kao što sam video da neko postavlja na mrežama, to je laž. Čak dok sam i ja bio na licu mesta motorista koji je prolazio je udario na istom tom mestu i povredio se.  Moj brat nije bio u alkoholisanom stanju. Dakle, taj deo puta je nepropisno neobeležen. Moj brat je u stresu zbog svega i ne želim da se iznose neistine. Jako mi je žao zbog toga što je čovek povređen. Moj brat je dete, istraumirao se - završio je Vuk Mob za Alo!.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading