Vuk Mob
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Rođeni brat Vukadina Gojkovića, u javnosti poznatijeg kao Vuka Moba, Vasilije, doživeo je sinoć nezgodu kada je kolima udario u znak koji je stajao na putu. Incident se dogodio na Ceraku.

Polomljeno staklo, srča po lokalu, uznemireni ljudi. To se vidi na fotografijama iz kafića na Ceraku, u koji je sinoć uleteo saobraćajni znak, polomio izlog i inventar.

Tim povodom Vuk se oglasio za Alo! i otkrio šta se zapravo desilo:

- Dva sata pre nego što je moj brat prošao, već se desio sudar. Na ulici se nalazio mali znak koji je postavljen, on je nažalost udario u taj znak, a lokal se nalazi na pet metara od tog znaka. Taj znak je odleteo udario u staklo i nažalost poseklo čoveka koji je bio tu - otkrio je Vukadin za Alo! i dodao:

- Deca koja su se nalazila tu, nisu povređena, kao što sam video da neko postavlja na mrežama, to je laž. Čak dok sam i ja bio na licu mesta motorista koji je prolazio je udario na istom tom mestu i povredio se.  Moj brat nije bio u alkoholisanom stanju. Dakle, taj deo puta je nepropisno neobeležen. Moj brat je u stresu zbog svega i ne želim da se iznose neistine. Jako mi je žao zbog toga što je čovek povređen. Moj brat je dete istraumirao se - završio je Vuk Mob za Alo!.

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading