Slađa Trajković
Foto: Printscreen/Printscreen

Žena popularnog pevača Radiše Trajkovića Đanija, Slađana Trajković, često je u žiži interesovanja zbog izjava o braku sa folkerom, a poznato je i da je veliki boem, kao i njen suprug.

Tome u prilog govore i fotografije koje su osvanule na jednom Instagram profilu, a koje Slađa nije podelila, na kojima se vidi ona u zagrljaju drugog muškarca.


U pitanju je poznati šminker Bojan Vukadinov, a poznato je i da su oni veoma bliski prijatelji, stoga i ne čudi da su u provodu viđeni zajedno.

Slađa je prisno igrala, uvijala se i provodila sa Bojanom do kasno u noć.

Iako znamo da Slađa i Đani imaju vrlo skladan i otvoren odnos, pitanje koje se postavlja jeste kao će Đani reagovati na ovo.

Podsetimo, Slađa Trajković je nedavno otvorila dušu i progovorila o svojoj ljubavi sa pevačem. Naime, ona se prisetila samog početka njihovog odnosa, a sada su zajedno već 27 godina i imaju i unuke.

Naime, kako je Slađa istakla bez dlake na jeziku, na samom startu veze i braka, Đani je umeo da švrlja, ali je ona bila mudra, pa je na te njegove izlete uvek žmurila znajući da će joj se vratiti.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading