UMALO SAM UMRLA KAD MI JE BIVŠI OTEO DETE Indira Radić prošla kroz pakao, iznela strašne detalje u javnost
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pevačica Indira Radić vodi miran i povučen život. Nedavno se ostvarila i u ulozi bake, pa uglavnom uživa sa svojim najmilijima. Ipak, malo ko zna da je svojevremeno imala veoma turbulentne momente u svom životu.

Indira je tokom devedesetih godina bila udata, a nakon razvoda, sa bivšim mužem borila se dugo za starateljstvo.

- Moj život, pogotovo u tom periodu, bio je pun trnja, izazova, iskušenja, suza, tuge, bola. Išla sam i borila se kao moreplovac. Da sam bila slabić i kukavica, ne bih opstala. Moj bivši je sam uzeo dete, tad sam htela da umrem. Kada je završeno suđenje i u Bosni i u Srbiji, sin je pripao meni - rekla je pevačica u svojoj ispovesti.

- Moj bivši muž nije koji moli, inače da jeste i dalje bismo bili u braku i bili bismo zajedno. Pošto nas je naš sin povezao u periodu kada je on već postao odrastao čovek, kada je hteo da se oženi, onda smo se mi našli kao roditelji i tu sam ja naravno preko svega prešla. Sama sam sebi rekla, ne mogu da zaboravim, ali jesam zaboravila. Najvažnije da je moj sin veliki odgovorni muškarac, koji brine o porodici, jedan divan čovek, i ponosna sam na njega. On ima divnu ženicu koja je došla iz Rusije i presrećna sam što mogu da kažem da sam dobila ćerku koju sam oduvek želela - iskreno je ispričala Indira za domaće medije.

Podsetimo, pevačica je imala i turbulentan odnos sa ocem. Naime, poznato je da je pevačica rođena u malom mestu Dragalovci u Bosni i Hercegovini, a koje ima svega 400 stanovnika. U njenoj rodnoj kući do smrti je živeo Indirin otac, a nakon toga kuća je ostala prazna. 

- Dok je otac bio živ, ona nije dolazila. Nije oca volela. Mamu je volela, otac je tu bio sam, sam je umro. On je bio čovek ekstra, nemam šta reći, ali šta je njoj… Eto mamu je sahranila u Brestovu, a gore oca u Osredak, i šta je sada to razdvajala - pita se ova meštanka Dragalovca, prenose mediji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading