Indira Radić
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Kuća u kojoj je odrasla pevačica Indira Radić nalazi se u malom selu Dragalovci, u Republici Srpskoj.

Naime, nakon očeve smrti, pevačica više nije posećivala kuću, a njene nekadašnje komšije veruju da se to dešava zbog bolnih uspomena koje je vezuju za ovo mesto.

Očeva smrt ostavila je dubok trag u njenom životu, te je prestala da posećuje svoje rodno selo i porodičnu kuću.

Nekretnina, koja se sastoji od dvorišta, sada je prepuštena zubu vremena, a meštani su izjavili da pevačica planira da je proda u budućnosti.Meštani ovog sela već desetak godina primećuju da je kuća napuštena, što je izazvalo veliku pažnju javnosti.

Podsetimo, nedavno su komšije pevačice otkrile više detalja o njoj. I dok je većina imala reči hvale za nju, jedna komšinica je žestoko oplela po njoj: 

- Dok je otac bio živ, ona nije dolazila. Nije oca volela. Mamu je volela, otac je tu bio sam, sam je umro. On je bio čovek ekstra, nemam šta reći, ali šta je njoj… Eto mamu je sahranila u Brestovu, a gore oca u Osredak, i šta je sada to razdvajala - pita se ova meštanka Dragalovca.

@alo_portal BEZUSPEŠNO BRIŠEM BIVŠU Sanja Stanković za Alo! o turbulentnom odnosu Matore i Anite! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #foryou #sanjastankovic #matora #anita #elita #zadruga ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading