Milan Vasić
Foto: Alo/Printscreen

Poznati glumac Milan Vasić godinama živi i radi u Beogradu gde se skućio na Vračaru, međutim, nikada ne zaboravlja svoje korene. Naime, Milan je sa porodicom odrastao na Kosovu, u mestu Veliko Ropotovo sa roditeljima i sestrama, pa kad god mu obaveze dozvole odlazi u rodni kraj da poseti roditelje i familiju, posebno je to slučaj na velike verske praznike koji su se u njegovom domu oduvek obeležavali. 

A pošto je toliko vezan za zavičaj i narod koji je tamo i dan-danas, Milan Vasić koristi svaku priliku da svima onima koji nisu živeli na Kosovu i nisu imali prilike da osete značaj koji imaju manastiri i crkve po kojima je južna srpska pokrajina poznata i posebna, približi u najvećoj mogućok meri sve lepote i blagodeti koje sa sobom simbolizuju srpsju veru, narod i tradiciju. S tim u vezi, Milan je danas na svom Instagram nalogu podelio video koji uz prigodnu muziku na savršen način prikazuje srpske svetinje i manastire sa Kosova. Zaista lep gest s njegove strane, kao i primer da nikada ne treba zaboraviti na svoje poreklo i korene.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Goran

12.10.2023 19:23

I kao glumac, i kao covek, i kao patriota na svom mestu. Bravo legendo. Kada bi pojedine "kolege" barem 10% voleli svoju drzavu kao ti gde bi nam kraj bio, medjutim njima je uvek bila svetija fotelja, pun racun deviza, pljuvanje drzave i institucija (dok od istih dobijaju na stotine hiljada evra). Prodali bi i drzavu, i svoja ognjista i rodbinu samo da se domognu dolara, evrića i ostalih stranih valuta.