Milan Vasić
Foto: Alo/Printscreen

Milan Vasić je potresen zbog trenutne situacije na Kosovu i Metohiji i apeluje da se Srbi zaštite od napada Albanaca.

Glumac Milan Vasić kaže da se moli da se situacija na Kosovu i Metohiji što pre smiri!

Milan Vasić

Printscreen

 

Poznati glumac, koji je rodom iz Kosovske Kamenice, priča da ga pogađaju dešavanja u južnoj srpskoj pokrajini jer Albanci ničim izazvani ne prestaju da maltretiraju Srbe.

- Imam mnogo prijatelja i kolega u Leposaviću, Zvečanu, Mitrovici i Zubinom Potoku. Zgrožen sam zbog onoga što se tamo dešava! Albanci često pokušavaju da zaplaše srpski narod na Kosovu, ali sada su prevršili svaku meru. Krenuli su s velikim naoružanjem na goloruki narod koji radi ispravnu stvar - priča Vasić za Informer.

Glumac kaže da svet mora što pre da reaguje i da smiri situaciju.

- Svet mora da reaguje i da reši situaciju, ali izgleda da baš oni sve ovo i kontrolišu. Bio sam nedavno na Kosovu i uskoro idem opet. Ostaću tamo mesec dana - kaže Vasić.

Glumac je više puta tokom raznih intervjua isticao koliko voli Kosovo, gde je rođen i gde je odrastao.

- Najveće svetinje su nam na Kosovu i mislim da Kosovo treba što više da se posećuje. Srce mi je tamo i Kosovo je nešto što pamtim po najlepšem detinjstvu koje sam imao. Cela familija mi je na Kosovu i Kosovo je moja duša. Mislim da tako može da se kaže - rekao je Milan jednom prilikom.

DA LI JE OVO MOGUĆE?! Misteriozni muškarac ispred dvorca Dragane Mirković: Pevačica hitno sve objavila javno, nije mogla da veruje šta se dešava! (VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading