Maja
Foto: Printscreen/Printscreen/AmiGShow

Pevačica Maja Berović nedavno je gostovala u emisiji ,,Amidži šou", a samo nekoliko minuta pre početka uživo prenosa, ona je pred kamerama Pink televizije progovorila o bombi koja je bačena na klub u Zagrebu, u kom je ona poslednja nastupala. 

Maja se na samu pomisao da je bačena bomba, šokirala, te nije krila da joj nije svejedno nakon informacije koju je čula od reportera.

Maja

Printscreen/AmiGShow

 

- Ja sam šokirana, prvi put sam sada to čula, ja jako volim Zagreb, šokirana sam da je došlo do nekakvog incidenta - rekla je Maja. 

Podsetimo, kako je Berovićeva otkrila, njen organizam je nakon porođaja napala bakterija zbog koje je morala da bude operisana čak pet puta, a lekari su u jednom trenutku razmatrali i opciju da joj amputiraju nogu do kolena.

- Da, imala sam ozbiljan zdravstveni problem. To su verovatno svi mislili, s obizom da je zaista o tome nisam pričala, jer generalno nisam bila osoba koje je svoj privatni život i lične probleme preterano iznosila u javnost, te su svi, pa čak i moji fanovi, pomislili da sam se samo umorila od muzike i svega toga što ona nosi. Imala sam ozbiljan problem, mislila sam u jednom trenutku da ću morati da odustanem od svog posla i muzike, jer se to zaista od jedne bezazlene stvari pretvorilo u noćnu moru - priznala je pevačica.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading