Ruža Rupić
Foto: Alo/Masanori Jošida

Da sa uspehom na poslovnom polju često dođe i onaj na ljubavnom, dokaz je pevačica i influenserka Ruža Rupić

Samo nekoliko dana nakon što je javnosti predstavila novu pesmu "Nije da nije" i istakla da se potpuno fokusirala na posao, te da nema vremena za ljubav, saznali smo da krije novog dečka. 

Ruža Rupić

Masanori Jošida

 

Lepa plavuša bila je gost našeg štanda na Festivalu porodice, i konačno priznala da je emotivno ispunjena nakon dužeg perioda, a da joj se ljubav desila onda kada ju je najmanje očekivala. 

- I prošli put ste me baš vi uhvatili sa tadašnjim dečkom, pa me ne čudi što je tako i ovog puta. Istina je da imam novog partnera, i da sam emotivno ispunjena. Uvek sam iskreno govorila o ljubavnim odnosima, bilo da su srećni ili manje srećni. Nisam krila ni da sam digla ruke od ljubavi, često sam se šalila da to nije za mene i na račun sopstvenih izbora, a onda se, kako to obično biva, desila kad joj se ni najmanje nisam nadala. Ne samo da se nisam nadala nego sam vešto bežala od mogućnosti da mi se neko svidi i da budem u vezi. Mom sadašnjem partneru je od starta bilo jasno da bežim i da pokušavam da se izmaknem od toga, a onda je našao način da mi jasno stavi do znanja da to neće proći - navela je Rupićeva i otkrila na koji način ju je osvojio. 

Ruža Rupić

Masanori Jošida

 

- Svima nama su se dešavala razočarenja nakon kojih bismo se umarali na samu pomisao da ulazimo u nove emotivne odnose. Znala sam da je ovoga puta drugačije s obzirom da mi njegovo pristustvo nije smetalo da punom parom radim na promociji nove pesme, karijeri i ostalim poslovnim obavezama. Čak mi je i prijala njegova pažnja, i činjenica da je tu negde. Naša priča se verovatno ne bi desila da on nije bio uporan u nameri da mi priđe sa neke potpuno drugačije strane. Svaka mu čast na tome kako je izdržao sav taj haos koji se dešavao oko mene zbog snimanja novog projekta, i na kraju me uverio da je to to, da sam spremna da uplovim u nešto novo. Imam osećaj da se polako sklapaju sve kockice, i po prvi put taj osećaj da možemo da budemo zadovoljni na svim poljima. Eto, tako bih opisala novu vezu i sva ta dešavanja oko sebe - rekla je pevačica. 

Ruža Rupić

Masanori Jošida

 

Šta je dodatno rekla o novom emotivnom partneru, i gde su se uputili nakon intervjua, možete pogledati tokom sutrašnjeg dana na našem jutjub kanalu ALO.RS. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading