Buba
Foto: Alo/Printscreen/Pink.rs

Portal "Pink.rs" objavio je snimak na kom bosanski reper Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, fizički maltretira svoju partnerku P. C. On je na početku spornog snimka čupa za kosu, a zatim nastavlja da je maltretira.

Naime, reper je krenuo za njom i počeo da urla na nju nasred ulice, a kad je ona pokušala da se odbrani, nasilno je sklanjao ruke, kako je ne bi udario. Kako dalje prenose, nije prestajao da piveč na nesrećnu P. C, a njoj je od straha ispala jakna, po koju se sagla.

Na kraju snimka joj se uneo u lice, a zatim su nastavili svojim putem. Kako gorepomenuti portal navodi, policija je u više navrata reagovala u njegovom stanu zbog prijave buke, svađe i urlanja.

Podsetimo, Bubi Koreliju i njegovom muzičkom partneru Džali Bratu je zabranjen ulazak u Republiku Srbju zbog bezobzirnog i bahatog ponašanja. Na jednom od njihovih nastupa obezbeđenje je nasrnulo na posetioce.

Buba je poznat i kao osoba koja je javno ponižavala svoje partnerke, a između ostalog, javno je "ratovao" i sa našom pevačicom Sarom Jo. 2019. godine Kantonalni sud u Sarajevu je Bubu proglasio krivim za  neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. Za ovo krivično delo, osuđen je na jednu godinu zatvora.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading