Milan Milošević
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Milan Milošević već neko vreme uživa na Crnogorskom primorju, gde puni baterije, ali nedavno mu se dogodila situacija, zbog koje je preživeo ozbiljan stres.

Naime, njemu su, u trenutku nepažnje, ukrali telefon, što je ozbiljno iznerviralo, ali i zabrinulo voditelja, s obzirom da se u pomenutom telefonu nalazi kompromitujući sadržaj:

- U noćnom klubu su mu maznuli telefon sa stola, nikome nije jasno kako se to dogodilo i kako su to uspeli. Milan se strašno iznervirao, jer svašta ima u telefonu. Najviše se brinuo zbog fotki gole pevačice. Ona je baš velika zvezda i, kada bi to isplivalo, izbio bi baš veliki skandal. I on sam bi upao u veliki problem. Toliko je bio u panici, da je potegao razne veze, kako bi povratio svoj telefon - govori izvor Sveta.

Voditelj je, inače, skoro celo leto proveo u Budvi, a kad je našu zemlju zahvatilo stravično nevreme, njemu je nastradala fasada na kući. Led je napravio veliku štetu, što ga je iznerviralo, a samo nekoliko dana kasnije, i Budvu je zadesila oluja, a Milošević je usnimio poplavu ispred svog apartmana.

Ovo nije prva neprijatna stvar koja ga je zadesila na letovanju. Kako se pisalo, voditelj je opljačkan, dobijao je pretnje, a u jednom trenutku su se pojavili i navodi da su Miloševića pokušali da siluju u Budvi. Zbog ovoga su mnogi počeli da sumnjaju da je na njega bačena crna magija.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading