Didi J
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Nasilnik koji je pre tri meseca brutalno pretukao muškarca u Maksima Gorkog na Vračaru u Beogradu, kako nezvanično saznaje "Blic" je sin muža pevačice Dijane Janković - Stefan Rokvić (31).

Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej se oglasila ovim povodom, navela da ne želi da komentariše celu situaciju, a sa pastorkom Stefanom se ne prati na društvenim mrežama niti ima ijednu zajedničku fotografiju.

- Zaista nemam komentar na to što me pitate- rekla je Dijana za "Kurir".

Sa druge strane, njen muž Danijel stao je u odbranu sina.

- Tužilaštvo pakuje mojoj porodici i meni. Ovo je deseti put da se to dešava, a ovoga puta ću da ih tužim. Stefan nema nikakve veze sa tom tučom i to nije istina. On ne živi sa nama, odrastao je čovek i skroz je van tih priča - rekao je za "Blic" Danijel Rokvić, otac Stefana Rokvića.

Podsetimo, kako se vidi na snimku Stefan Rokvić je parkirao automobil ispred trafike, te izašao iz vozila i prišao muškarcu koji je tu stajao. Nakon toga, muškarac mu se glavom primakao, nakon čega je usledio jedan udarac u glavu.

Potom, usledio je i drugi, pa treći, četvrti, peti, šesti udarac, a onda je Stefan Rokvić podigao nogu i šutnuo žrtvu u glavu. Tu se nije zaustavio, pa je nastavio nesrećnog muškarca da pesniči u glavu. Udario ga je još šest puta kada je muškarac pao sa nogu na frižider sa sladoledima.

Tada mu je Rokvić prišao, zadao mu još dva udarca, a žrtva je nepomično ležala na zemlji. Sve to, kako se vidi na snimku, gledao je muškarac sa strane koji je stajao na samo nekoliko metara. Nasilnik se potom okrenuo ka njemu, mašiću rukama je razgovarao sa njim, te se ponovo okrenuo prema žrtvi koja je nepomično ležala.

Nogom mu je stisnuo glavu, te se savio kako bi bolje video žrtvu, a potom se udaljio.

Muškarac koji je očevidac je stao pored žrtve i rukama branio da nasilnik dođe do nje i ponovo zada nove udarce.

Nasilnik je ušao u automobil i otišao u nepoznatom pravcu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading