BATALIO DIPLOMU DA BI POSTAO AUTOMEHANIČAR Jutjuber koji je danas izvršio samoubistvo bio je jedinstven u jednoj stvari!
Foto: Printscreen/youtube

Rašić je bio poznat po tome što je pokrenuo prvi srpski Jutjub kanala o automehanici, a sa tim zanatom je počeo da se bavi još u ranoj mladosti zahvaljujući ocu.

Iako je završio fakultet, Rašić je odlučio da se posveti mehanici, a imao je svoje servis na Novom Beogradu, koji je otvorio sa 27 godina.

- Sve je počelo pre nekoliko godina, kada sam želeo mušterijama da pokažem video materijal i slike popravke njihovog automobila. Prvo na Instagramu i Fejsbuku, a onda sam odlučio da pokrenem svoj Jutjub kanal. Ideja je nastala tako što sam aktivno pratio društvene mreže i shvatio da je zanat zapravo nezastupljen na njima - rekao je svojevremeno Mirko. 

- Automehanika danas je kompleksnija od nekadašnje, automobili su moderniji i samim tim komplikovaniji, ali ukoliko se opredelite za ovaj zanat, svaka popravka će biti izazov i samim tim interesantna. Mehanika nije nešto što kad jednom naučiš i stekneš znanje ostaješ na tom nivou, već se svakodnevno menja i samim tim potrebno je konstantno usavršavanje i napredovanje - rekao je Rašić.

- Majstori su na ne toliko zavidnom glasu kao što su nekad bili, glavni razlog jesu mnoge prevare i loš odnos prema mušterijama, ali ja se trudim da svojim primerom opravdam struku i kolege, jer smatram da radimo jako težak posao i da nedostatak strpljenja kako mušterije tako i majstora treba da se reši tolerancijom i razumevanjem i jednih i drugih. Većina mojih kolega su jako dobri i pošteni ljudi, pa bih naveo da nikad ne treba generalizovati ljude. Mušterije su takođe postale dosta nestrpljive, žele što bržu popravku, što nekad nije moguće - rekao je Mirko svojevremeno.

OVO JE ŽENA PREMINULOG JUTJUBERA Bavili su se istim poslom, bili u velikoj ljubavi, a evo kako ona izgleda

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading