"IMAM ČETIRI PSIHIJATRA" Miloš Biković ogolio dušu, pa priznao: Ja sam alfa muškarac!
Foto: Ataimages

Miloš Biković koji u ostvarenju "Južni vetar" tumači lik Maraša, sitnog kriminalca koji kasnija biva upleten u sve veće probleme smatra da to nije tako veliki problem kako se naizgled mnogima čini.

- Mislim da je zastrašujuće ako neko ne razlikuje realnost i fikciju, ali mislim da to nije tako čest slučaj kao što se u medijima govori, jer to govori o jednoj vrsti poremećaja- objašnjava on i dodaje:

- Neko može da gleda heroja i da mu oni  budu privlčni , pre svega privučen ličnošću glumca koji taj projekat radi i koji tumači tu ulogu. Ono što može da uradi, a što je u nekim granicama normale, može da se ošiša, obuče kao taj junak... Ne verujem da se odlike, ako se neko bavi kriminalom u filmu, da ubija ljude i diluje drogu dešavaju na osnovu toga zato što je to video na filmu - objašnjava Miloš Biković.

 Biković je miljenik miliona žena u Srbiji, Rusiji, ali i šire. Takođe nije tajna ni to da važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca javne scene.

Maraš i Baća tandtem koji mnogi nazivaju tipčnim primerima alfa i beta muškarca. Ovakvi tipovi privlačni su ženama baš zato što šarmantni i  uvek na vrhu hijerarhijske lestvice pa su zato i dobili simpatije mnogih žena.

Miloša samo zato pitali da li na sebe gleda kao na alfa ili beta mužjaka ili ih samo dobro glumi.

- Ne znam , šta vi mislite... imam četiri psihijatra ne možete mi ništa. Mislim da imam premise i alfe i bete ali smatram da nijedan muškarac nije striktno model samo jedene, zavisi od situacije u nekima sam izrazito alfa- zaključio je glumac za Alo!.

OGLASILA SE IVANA BUM NIKOLIĆ! Pevačica za Alo! prokomentarisala to što su Mika i Giba promenili pol i uzeli njeno ime

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading