DONELA VAŽNU ODLUKU! Jelena Kostov dovela liniju do savršenstva, evo kada se vraća na javnu scenu (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Jelena Kostov nedavno je po drugi put postala mama, a sada je otkrila da nikada do sada u životu nije bila srećnija.

- Period koji sada živim je onaj o kome sam maštala ceo život. Zamišljala sam sebe kao majku dečaka i devojčice i to mi se konačno ostvarilo. Mogu samo da budem zahvalna Bogu na svemnu ovome - rekla je Jelena i priznala da je sada mnogo opuštenija u odnosu na to kako se snalazila u ulozi novopečene majke nakon rođenja sina Milije.

- Sada kada sam po drugi put postala majka sam mnogo opuštenija jer prvi put nisam znala šta me čeka , jednostavno tada sam učila svakog dana kroz nove situacije, a sa drugim detetom je sve mnogo lakše i to sve mame mogu da potvrde.

Poznato je da starija deca u porodici neretko postanu ljubomorna na mlađu braću i sestre, a pevačica je otkrila da li i u njenoj porodici ima ovakvih problema.

- Bata je jedan predivan dečkić koji samo ljubi seku, a mi kao roditelji jako vodimo računa da se ni jednog trenutka ne oseti zapostavljen što je najbitnije u ovom periodu - istakla je Kostov.

Mnoge žene nakon porođaja muku muče sa viškom kilograma, a ona je otkrila da li ima tih briga.

- Iskrena da budem ni u trudnoći ni nakon nje nisam imala problem sa kilažom. Vratila sam se brzo željenoj, a i da nisam ne bi mi smetalo. Jednostavno takva mi je genetika, neke žene imaju problem sa kilažom, a neke nemaju.

Foto: Printscreen/instagram

 

S obzirom da prošlo nekoliko meseci od kada se pevačica zbog trudnoće i porođaja povukala sa scene, Jelena je otkrila kada će se vratriti svom poslu.

- Ne želim da žurim sa vraćanjem na scenu i nastupima. Imam puno lepih planova. Imam spremljene dve nove pesme, ali ipak sve to može da sačeka. Zna se da je porodica prioritet.

ENERGIJA SE OSEĆALA U VAZDUHU Ovako je počela ljubavna priča Zlate i Peje

Komentari (0)

Loading