ENERGIJA SE OSEĆALA U VAZDUHU Ovako je počela ljubavna priča Zlate i Peje
Alo!/Rajko Ristić

O ljubavnoj priči Zlate Petrović i Zorana Pejića Peje priča se već godinama. Njih dvoje su svojevremeno važili za najpopularniji par na našoj javnoj sceni.

Energija između njih osećala se u vazduhu, a kruna ove velike ljubavi je njihov sin Jovan, na kog su neizmerno ponosni. Zlata je jednom prilikom ispričala da je već prvo veče bila intimna sa Pejom, ali im to nije smetalo da završe u bračnim vodama.

ENERGIJA SE OSEĆALA U VAZDUHU Ovako je počela ljubavna priča Zlate i Peje

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Nešto čudno sam i kod njega osetila, to je bila ta povratna energija. Mi smo posle emisije otišli na kafu, a ta kafa se tako završila. Prvi dan smo bili intimni i posle smo postali muž i žena - rekla je Zlata svojevremeno i dodala:

ENERGIJA SE OSEĆALA U VAZDUHU Ovako je počela ljubavna priča Zlate i Peje

Pintscreen

 

- Ja sam nekada zamerala drugima: „Kako to tek si upoznala čoveka i već tu noć si otišla sa njim u krevet“. Kao što sam nekome rekla, ja sam to učinila. Pravila ne postoje. Možeš ti sa nekim da se znaš tri meseca i da se ništa ne desi. Kod nas je odmah proradila hemija, proradilo je nešto što je reklo da treba da budemo muž i žena.

Uprkos velikoj ljubavi, oni nisu opstali, ali su nastavili da neguju prijateljske odnose prvenstveno zbog sina. Inače, kumovi na venčanju bili su im Goca Božinovska i Jašar Ahmedovski.

ZAPALILA DUBAI! Skinula se Kaća Grujić, pokazala izvajano telo 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading