VIDOJE JE U KUĆU ULOŽIO MOJE MILIONE Miša Grof ekskluzivno za Alo! o prodaji vile u Zagrebu
Foto: Alo/ilustracija

Život Nikoline Pišek proteklih godina propraćen je dramama, a otkako je izgubila supruga Vidoja Ristovića, voditeljka je u centru medijske pažnje zbog javnog rata koji vodi sa svekrom Mišom Grofom.

Sada se voditeljka ponovo našla u epicentru dešavanja kada su hrvatski mediji objavili da se njena i Vidojeva kuća u Zagrebu prodaje za 1,7 miliona.

Ovim povodom pozvali smo Nikolininog svekra Mišu, koji je za Alo! otkrio da je prava vrednost vile oko tri miliona evra, kao i da je on dao svom sinu novac koji je uložio u nekretninu.

VIDOJE JE U KUĆU ULOŽIO MOJE MILIONE Miša Grof ekskluzivno za Alo! o prodaji vile u Zagrebu

Foto: Printscreen/instagram

 

- Ne mogu da verujem, pa toliko košta samo nameštaj, instalacije, klima-uređaji i aparati koji su postavljeni u toj kući - šokirano je rekao najbogatiji srpski antikvar i otkrio koliko je novca uloženo u ovu nekretninu.

- Znam koliko je novca moj sin Vidoje uložio u tu kuću, pa ja sam mu davao novac. Dao sam mu skupocenu kolekciju koju je prodao, on je prodao svoju kolekciju slika… Majka mu je dala brilijante koje je ona od svoje majke nasledila, deo babinog nakita je prodao i uložio u vilu u Zagrebu - šokirao nas je tvrdnjama Vidojev otac, koji ističe da je nakon smrti njegovog sina sve izgubilo svoju pravu vrednost.

VIDOJE JE U KUĆU ULOŽIO MOJE MILIONE Miša Grof ekskluzivno za Alo! o prodaji vile u Zagrebu

Estock

 

- U tu kuću je sigurno uloženo oko tri miliona evra. Ne znam da li se prodaje, sada sam od vas čuo za to. Moraću da proverim na koga se uopšte vodi ta kuća, ne znam više ni šta se vodi od imovine na mene, a šta ne. Nakon Vidojeve smrti sve je izgubilo vrednost. Nekada sam bio bogat, a sada ni to moje bogatstvo ništa ne znači. Moguće je da je Nikolina u oglasu napisala jednu sumu, a da zapravo planira da zaradi mnogo više od prodaje te nekretnine - završio je razgovor za Alo! Miša.

Podsetimo, luksuzna vila izgrađena je 2012. godine, a ove godine je renovirana i ima 420 kvadratnih metara. Nalazi se u zagrebačkom naselju Šestine, a prema podacima sa sajta za oglašavanje, vila ima pet soba. Čine je veliki dnevni boravak, kuhinja koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe i prostor za osoblje. Okućnica navodno ima 1.460 kvadratnih metara.

„Jedinstvena kuća smeštena u Šestinama na mirnoj ulici s predivnim pogledom i bazenom. Planirani završetak radova je u januaru. Opremljena vrhunskim materijalima, alu stolarija, grejanje putem toplotne pumpe, podno grejanje postavljeno po celoj površini kuće, smart house sistem, priprema za solarne panele, podne obloge po celoj površini kuće“, navodi se u oglasu, prenosi Index.hr.

Nikolina ima novog sponzora

Podsetimo, nedavno je Miša Grof za Alo! otkrio da je njegova snajka našla novog finansijera.

- Dugo je glumila ucveljenu udovicu, govorio sam da je ona mog sina samo koristila za novac, a sada je to i dokazala. Već putuje, letuje s društvom, pozira u minićima… Dok moj sin leži pod zemljom, ona ispija alkohol po jahtama i slavi. Uveren sam da ima novog sponzora - rekao je on tada.

DARA BUBAMARA DALA 45.000 EVRA NA OPERACIJE Otkriven spisak plastičnih operacija koje je pevačica imala do sada?!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading